behandeling

 

Het standaard behandeltraject bestaat uit 3 sessies van 1 uur tot 5 kwartier. Elke keer met een week ertussen. Je lichaam heeft tijd nodig om alles los te laten en thema’s die aangeraakt zijn, kunnen we na een week verder weghalen. Na 3 sessies bespreken we samen of er nog meer sessies nodig zijn, of de vooruitgang goed gaat of dat het gewenste resultaat behaald is.

Hoe iemand reageert is heel verschillend. Sommigen voelen zich in de dagen erna moe, en zelfs wat ziek. Er zijn ook mensen die meer moeite hebben met voelen en minder ervaren tijdens en na de sessie. Dan wordt het doel wel eens heel subtiel bereikt. Het is ook belangrijk om met elkaar te bespreken tijdens een volgende sessie wat er veranderd is en hoe we verder aan de doelen kunnen werken.

In plaats van een volledige sessie kan je kiezen voor een eerste kennismaking van een ½ uur. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Dit bestaat uit een gesprek en een korte behandeling met touch-of-matrix of een andere passende energievorm. Ik vind het belangrijk om je op een ontspannen manier te laten ervaren op wat voor manier we werken in de sessies, zodat je goed weet waar je aan begint en het behandeltraject goed doorloopt.

Wat mensen zeggen direct na een behandeling:

‘zo wil ik me elke dag wel voelen’

‘alles is roze’

‘hé ik kan zomaar bukken en mijn veters vastmaken’

‘ik voel me kilo’s lichter’

‘mijn rug voelt goed’

‘ik lach alweer, mijn kies voelt goed’

‘ik voelde het verdriet zo wegstromen’