praktijkwerkwijze

Behandelovereenkomst. Voordat we met het behandeltraject beginnen, onderteken je de behandelovereenkomst. Die stuur ik je vooraf per mail toe.

Aansprakelijkheid: Zoals bij elke therapie of medische handeling valt het niet te garanderen dat je klacht volledig te verhelpen is. Het zelfgenezend vermogen van iemand wordt sterk geactiveerd met hopelijk een goed resultaat. Je blijft zelf altijd verantwoordelijk voor je gezondheid en het voortzetten van jouw medische behandeling en zorg. Je hebt geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Wanneer je klacht hiervoor aanleiding geeft, kan het zijn dat ik contact zoek met de huisarts. Dit gaat altijd in overleg met jou.

Je hebt een klacht. En wat dan? De beroepsvereniging helpt je hierbij. Op deze pagina vind je meer informatie //https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html.

Bij verhindering: Soms ontkom je er niet aan om een afspraak af te zeggen. Dan graag zo vlot mogelijk telefonisch of per e-mail doorgeven.

Lichaamsgerichte psychotherapie wordt grotendeels vergoed door de zorgverzekeraars, wanneer je verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen met een aanvullend zorgpakket. De beroepsorganisatie adviseert om vooraf te informeren bij de zorgverzekeraar of je voor consultvergoeding in aanmerking komt en op wat voor voorwaarden.

Tarieven per 1 maart 2021:
½ uur kennismaking. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Een sessie duurt 1 uur en kost 60 euro. Op verzoek vooraf kunnen we 1 ½ uur inplannen. Dat kost 90 euro.

Online sessie
1/2 uur  onderhoud 30

1 uur 60 euro
Contant betalen of per tikkie/directe overschrijving